top of page
IMG-5487_edited.jpg

References

What do others say about me?

Read here the experiences of other people who have done online life coach sessions with Life Coach Josina Bekaert of Ithaki Coaching

I have experienced my conversations with Josina as enlightening. She quickly gets to the point, which helped me in discovering different perspectives to tackle problems in my life and to thrive.

JR from Groningen (NL)

Ik kan Josina echt aanraden als je zoekt naar een professionele en aangename lifecoach met kennis over hoogsensitiviteit. Toen ik aan het coachingstraject begon met Josina, kwam ik bij haar met het gevoel dat ik vast zat in bepaalde negatieve patronen in mijn leven. Ik voelde een goede klik met haar als coach, waardoor ik open en vrij kon praten (in tegenstelling tot de rem erop gooien, wat ik meestal doe).

Josina kan zeer goed luisteren en ze is erg empatisch. Ze gaat doortastend te werk met een aantal gerichte coachingmethodes. Ik had het gevoel dat de aanpak voldoende persoonlijk was en afgestemd werd op mijn specifieke hulpvraag.

De persoonlijke toets die Josina aan onze gesprekken gaf, heb ik als een meerwaarde ervaren. Door haar geduldige en empathische opstelling, voelde ik me begrepen en gehoord zodat ik eerlijk naar mezelf kon kijken en me kwetsbaar kon opstellen om zo tot de kern te komen. Ik heb echt mét Josina aan mezelf gewerkt. Ik hoop dat ik deze nieuwe inzichten ook kan blijven toepassen in mijn leven, want dat kan een groot verschil maken in de manier waarop ik in mijn leven sta.

 

S.C. uit Vlaams-Brabant (BE)
 

Josina heeft veel ervaring in de HSP-problematiek en het is bijzonder prettig om met haar in gesprek te zijn. 

Via een aangename en heldere gespreksvoering tijdens de coachsessie kwamen we al snel tot de kern van mijn hulpvraag. Omdat ik me gehoord en begrepen voelde door Josina, kon er een soort van doorbraak plaatsvinden in mezelf. Dit probeerde ik gelijk in mijn leven toe te passen.

L.V. uit Groningen (NL)

bottom of page